Bel ons:

072-511 02 01

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten en vergoedingen

KOSTEN EERSTE BEZOEK

Afhankelijk van hetgeen er geconstateerd wordt in het onderzoek zullen de kosten bepaald worden. Dit heeft te maken met de therapie die voorgeschreven wordt en de (vervolg)afspraken die er met de behandelend podotherapeut gemaakt worden. Tijdens de eerste afspraak zal de podotherapeut u informeren over de kosten en kunt u aangeven of u daarmee akkoord gaat. Om een indicatie te geven, kunnen wij u melden dat de kosten tussen de € 60,00 en € 278,-. (waarvan € 115,-. voor de zolen) kunnen bedragen. De kosten voor een bezoek aan de medisch pedicure kunnen tussen de € 33,00 en € 43,00 bedragen.

Podotherapie wordt over het algemeen vergoed in de aanvullende pakketten van de ziektekostenverzekeringen. Hierop is het 'eigen risico' niet van toepassing. Bent u diabetespatiënt? Dan krijgt u mogelijk ook vergoeding vanuit de basisverzekering.

Benieuwd wat uw zorgverzekeraar vergoedt voor podotherapie? www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht

Er kunnen geen rechten aan de externe links worden ontleend. Neem bij onduidelijkheden altijd contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Vergoedingen voor de (medisch) pedicure kunt u vinden op de website van ProCert.

Onze rekeningen worden verzorgd door Infomedics https://www.infomedics.nl/

Klikt u voor de betalingsvoorwaarden op de volgende link https://www.infomedics.nl/wat-zijn-de-betalingsvoorwaarden