Bel ons:

072-511 02 01

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

Podotherapie Elisabeth heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie grote zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is grotendeels informerend van aard. Deze website is geen webwinkel. Podotherapie Elisabeth aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

Wijzigingen voorbehouden

Podotherapie Elisabeth garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze website kan op ieder door Podotherapie Elisabeth gewenst moment worden gewijzigd.

Internetsites van derden 

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Podotherapie Elisabeth op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Podotherapie Elisabeth aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Podotherapie Elisabeth de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

Externe bronnen 

Podotherapie Elisabeth kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de publicatie van teksten of afbeeldingen afkomstig van externe bronnen. Teksten en afbeeldingen op deze website worden, voor zover mogelijk, in goed overleg met de eigenaar daarvan geplaatst.

Podotherapie Elisabeth doet zijn uiterste best om bronnen en rechthebbenden van tekst en beeldmateriaal dat op deze website te zien is, te achterhalen en te vermelden. Wanneer desondanks materiaal wordt getoond waarvan u (mede)rechthebbende bent en voor het gebruik waarvan u niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, ofwel voor het gebruik waarvan u geen toestemming hebt verleend, kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het betreffende materiaal wordt dan zo spoedig mogelijk verwijderd.

Vragen

Vragen over de website en de inhoud van de website kunt u te allen tijde richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.