Bel ons:

072-511 02 01

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

on 02 juni 2020

Op advies van het RIVM vragen wij u om uw afspraak te annuleren als u last heeft van één of meer van deze verschijnselen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, loopneus, kortademigheid, branderige ogen, moeheid, je ziek voelen, diarree klachten en/of koorts.
Ook als u huisgenoten heeft met een van deze verschijnselen vragen wij u thuis te blijven.

Wij vragen u alleen naar de afspraak te komen en in de wachtkamer op gepaste afstand (1,5 meter) van elkaar plaats nemen? U kunt alleen in uiterste noodzaak gebruik maken van het toilet.

Tevens blijven we de adviezen van het RIVM.nl opvolgen We hopen op uw begrip en medewerking!

on 23 juli 2019

Van 7 t/m 11 augustus vindt in Alkmaar het EK Wielrennen 2019 plaats. De praktijk is hierdoor mogelijk minder goed bereikbaar met de auto. Houdt u rekening met een langere reistijd en beperkte parkeermogelijkheden.

on 23 juli 2019

Door een verandering in de praktijksamenstelling is er op dit moment maar een podotherapeut werkzaam. Hierdoor is onze wachttijd langer geworden. Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van een juiste afspraak te voorzien en hopen hierbij op uw begrip.

on 23 juli 2019

Podotherapie Elisabeth heeft op 8 maart 2019 opnieuw het praktijk keurmerk ontvangen.

on 06 maart 2019

Op dit moment hebben we bij het maken van een eerste afspraak of controle afspraak een wachttijd van vier weken.

on 22 december 2017

Podotherapie Elisabeth is gesloten van 25-12-2017 t/m 01-01-2018.

on 22 december 2017

Podotherapie Elisabeth heeft op 4 september 2017 het praktijk keurmerk ontvangen.

on 06 oktober 2016

In verband met wegwerkzaamheden zal de Van Everdingenstraat met ingang van 6 oktober tot ca. 19 oktober met de auto niet bereikbaar zijn.

Het Medisch Centrum Elisabeth is in deze periode wel via het trottoir bereikbaar.

De parkeerplaats tegenover ons pand zal bereikbaar blijven, via de Emmastraat. Dit zal aangegeven worden via de omleidingsborden.

Onze excuses voor dit ongemak

on 11 april 2016

De laatste weken valt de naam James veel in onze praktijk. James is geen nieuwe podotherapeut maar we zien James wel als een nieuwe collega. Het is een nieuw systeem voor onze patiëntenadministratie. De bedoeling van James is dat hij ons het administratieve werk zo makkelijk mogelijk maakt en hij gaat morgen aan het werk. In de komende weken zal het voor ons best even wennen zijn met zo'n nieuwe collega, maar we gaan er vanuit dat de samenwerking goed verloopt.

En James stuurt u ook een bevestiging van uw afspraak én een herinnering een dag voor u de afspraak heeft.

on 11 april 2016

diabetestype2Jongere generaties lopen meer risico op diabetes type 2 dan oudere. Dat blijkt uit onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). In elke generatie komt meer (ernstig) overgewicht en vaker een hoge bloeddruk voor dan in de generatie er boven. De toekomstige ouderen zullen daardoor vaker en vanaf jongere leeftijd (ernstig) overgewicht hebben, wat hun risico op chronische ziekten als diabetes type 2 vergroot.

Lees verder op www.demedischevoet.nl

on 21 december 2015

Podotherapie Elisabeth is in verband met de feestdagen gesloten. Wij zijn vanaf maandag 04-01-2016 weer open en telefonisch bereikbaar. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2016.

Vergoedingenoverzicht Podotherapie 2016

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is. Sommige verzekeraars hebben een totaal bedrag voor voetzorg opgenomen, waar vanuit ook andere voerzorgverleners zoals de pedicure vergoed worden. Dit kan wel eens nadelig zijn voor de hoogte van de individuele vergoedingen wanneer u bij meerdere voetzorgverleners onder behandeling bent. Let hier op om verrassingen te voorkomen. Klik hier voor een vergoedingenoverzicht aanvullende verzekeringen podotherapie 2016.

on 30 december 2014

Klik hier voor een vergoedingenoverzicht aanvullende verzekeringen podotherapie 2015.

Op de website van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) www.podotherapie.nl vindt u een compleet vergoedingenoverzicht van alle zorgverzekeraars inclusief alle aanvullende verzekeringspakketten en de daarbij behorende vergoedingen voor podotherapie in 2015.