Bel ons:

072-511 02 01

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

ma 08:30 - 17:00
di 08:30 - 17:00
wo 08:30 - 17:00
do 08:30 - 17:00
vr 08:30 - 17:00

Adres:

VAN EVERDINGENSTRAAT 40
1814 HA ALKMAAR

Podotherapie Elisabeth

staat voor zorg op maat

 

Heeft u last van uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug? Dan is een bezoek aan de podotherapeut een goede stap. Bij Podotherapie Elisabeth bent u van harte welkom voor alle specialistische zorg rondom uw voeten. Ons team van betrokken en deskundige podotherapeuten biedt u de zorg die bij u past. 

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan podotherapeutische behandelingen. Ook behandelen wij voetklachten als gevolg van reuma en diabetes. Podotherapie Elisabeth maakt samen met de huisartsen, apotheek, psycholoog en fysiotherapeuten deel uit van het Medisch Centrum Elisabeth.

Onze missie:

Podotherapie Elisabeth is een moderne praktijk in het hartje van Alkmaar waar u zich snel thuis zult voelen. Bij ons staat de patiënt centraal. Daarom wordt er altijd gehandeld in het belang en voordeel van de patiënt. Ons team van deskundige podotherapeuten luistert goed naar uw klachten en wensen, en maakt samen met u een persoonlijk behandelplan. Zo bent u altijd verzekerd van een behandeling op maat.

In onze praktijk worden alle zolen met zorg en aandacht vervaardigd. Kwaliteit en gebruiksgemak staan hierbij voorop. Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg door mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen, door scholing en door samenwerking met andere disciplines.